Ny koronaforskrift i Sarpsborg

med Ingen kommentarer

Hva betyr de nye koronareglene for kursene på Orient Dansesenter?

Som mange sikkert har fått med seg, så har Sarpsborg kommune vedtatt en koronaforskrift som gjelder fra fredag 4/12 t.o.m. torsdag 17/12.

Det er nå forbudt å gjennomføre organiserte fritidsaktiviteter eller breddeidrett for voksne og ungdom over ungdomsskolealder, hvis ikke man kan holde 2 meters avstand. Dersom avstanden til andre personer hele tiden er på minst 2 meter, kan man opprettholde sine fritids- og breddeaktiviteter. Dette gjelder både innendørs og utendørs.

Dette forbudet berører ikke våre dansekurs og dansefitness timer, fordi vi holder 2 meters avstand eller mer. De fleste yogakursene (Mindful Yoga, SeniorYoga og Mamma & Baby yoga) vil også gå som normalt, fordi vi kan plassere mattene med 2 meters mellomrom. Deltakere på GravidYoga kurset, må vi dele i to grupper, for at vi skal kunne overholde 2 meters regelen. Alle kursdeltakere på GravidYoga blir kontaktet av Mona, ang hvilken gruppe de kan være i.

Vi håper at smittetrykket her i Sarpsborg minsker framover nå, slik at flest mulig kan feire jul sammen med sine nære og kjære. Og at vi kan ønske flest mulig velkommen tilbake til nye kurs på nyåret!

Ta vare på dere selv og hverandre, i denne merkelige tiden vi lever i nå!

Mvh, Linn