Ditt studio for Trening – Dans – Yoga!

Vi tilbyr trening for både kropp, sinn og sjel. Enten du er helt nybegynner eller mer øvet – hos oss finner du kurs tilpasset ditt nivå, i sjarmerende og hyggelige omgivelser.

Orient Dansesenter er et lite, koselig danse-/yogastudio, midt i Sarpsborg sentrum. Vi legger stor vekt på å skape et hyggelig og inkluderende miljø, hvor instruktører og deltakere får et personlig forhold til hverandre.

Studioet ble startet i 2008 av Linn Ottersen, og da var det kun kurs i magedans på programmet. Etterhvert utvidet vi tilbudet med Burlesque Dans, og i 2016 startet vi treningstimer med Jallabina Workout og  i 2019 Bolly Active Fitness . Fra januar 2020 tilbyr vi også yogakurs, både SeniorYoga, GravidYoga, Mamma & baby Yoga og Mindful Yoga mot stress.

Gå til kursoversikt for å se  tider, priser og når neste kurs starter.

I tillegg til de faste, ukentlige kursene, arrangerer vi også helgekurs og workshops. Noen ganger med inviterte gjesteinstruktører. Vi arrangerer også danseforestillinger, hvor kursdeltakerne får mulighet til å være med og opptre hvis de har lyst.

Vårt mål er å spre danseglede, samt bidra til bedre helse for kropp og sinn. I studioet ønsker vi å skape et trygt og støttende miljø, hvor du kan utforske ulike dansestiler og utvikle deg som danser, uavhengig av hvilket nivå du er på. Vi legger stor vekt på riktig holdning og teknikk, for å sikre en skånsom trening og forebygge mot skader. Vårt mål er å kunne danse hele livet, med en sterk og sunn kropp!

Beliggenhet

Vi holder til i sjarmerende lokaler i Oskarsgate 72 i Sarpsborg sentrum, i en gammel trebygning på hjørnet av Oskarsgate/ Glengsgata (ved Velværegården).

Oskars gate 72, Sarpsborg

OBS: Vi har inngang fra baksiden av bygningen, mot gårdsplassen.

Enkel adkomst både med bil, buss og tog, da vi er lokalisert midt i mellom togstasjonen og bussterminalen, kun 7 min gangavstand til begge. Se kart her.

Parkering

P-plassene på gårdsplassen er private, så all parkering må skje på de kommunale p-plassene i gatene (disse er gratis etter kl 16:00).

Velkommen til Orient Dansesenter!