Dans er vår lidenskap!

Dans er trening for kropp, sinn og sjel. Vi tilbyr et variert spekter av ulike dansestiler. Enten du er nybegynner eller avansert – hos oss finner du undervisning tilpasset ditt nivå, i koselige lokaler, og et hyggelig miljø.

Orient Dansesenter i Sarpsborg tilbyr ukentlige kurs i magedans og arabiske folkedanser, på fem nivåer, i tillegg til Jallabina workout klasser. Vi arrangerer også helgekurs og workshops med inviterte gjesteinstruktører med jevne mellomrom. Orient Dansesenter arrangerer også elevforestillinger hvor kursdeltakere har muligheten til å opptre med magedans.

Studioet ble startet i 2008 og drives av Linn Ottersen, som har undervist i magedans siden 1998.

Vårt mål er å øke kunnskapen om magedans som kunstform, spre danseglede, samt bidra til bedre helse for kropp og sinn. I studioet ønsker vi å skape et hyggelig, trygt og støttende miljø, hvor du kan utforske ulike stilarter i magedans og utvikle deg som danser, uavhengig av hvilket nivå du er på. Vi legger stor vekt på riktig holdning og teknikk, for å sikre en skånsom trening og forebygge mot skader. Vårt mål er å kunne danse hele livet, med en sterk og sunn kropp!

Studioet

Velkommen til vårt innbydende dansestudio!
Romslige og luftige rom. Lyse og vennlige. Feelgood faktor fra første øyeblikk!
  • Dansesal på 80 m²
  • Dame- og herregarderober
  • 2 toaletter
  • Kjøkkenkrok og sofagrupper for avslapning og kaffepauser
  • Studio basar
  • Sentral beliggenhet med gode transportforbindelser

Dansesalen

Vår koselige, lyse dansesal i første etasje er på 80 m², har god takhøyde og store vinduer som gir mye lys og luft. Vi blender vinduene mot fortauet, slik at vi kan danse helt usjenert  😉

Speilveggen er ti meter bred og det er eikeparkett på gulvet, noe som er mykt og behagelig å danse på.

Fargerike hofteskjerf

Studio-basaren har vi i et hjørne av dansesalen, og her tilbyr vi et utvalg av treningstøy, magedansutstyr, CD og DVD’er, samt nye og brukte magedansdrakter. Her kan du prøve av hjertens lyst! Og vi tar kort … 🙂

Garderoben ligger i 2. etasje, her kan du henge fra deg yttertøy og skifte usjenert. Vi har også egen herregarderobe, hvis vi skulle få noen herrer på kurs.

Pauserommet

I 2. etasje finner du også to koselige sofagrupper som inviterer til avslapning og hyggelige samtaler før eller etter timen. Her kan du forsyne deg med et kjølig glass vann, oppkvikkende kaffe, eller aromatisk te, og bli bedre kjent med andre kursdeltakere. Du kan også lese om magedans i Al Farah bladet, som utgis av Foreningen for orientalsk dans i Norge.

oppslagstavla ved kjøkkenkroken i 2. etasje finner du nyheter om ting som skjer i magedansmiljøet. Det kan f.eks. være info om magedans forestillinger og kurs/workshops i Oslo og andre steder.

Toalett finner du i gangen både i 1. etasje og i 2. etasje. Vi har ikke dusj i lokalet.

Beliggenhet

Vi holder til i sjarmerende lokaler i Oskarsgate 72 i Sarpsborg sentrum, i en gammel trebygning på hjørnet av Oskarsgate/ Glengsgata (ved Velværegården).

Oskars gate 72, Sarpsborg

OBS: Vi har inngang fra baksiden av bygningen, mot gårdsplassen.

Enkel adkomst både med bil, buss og tog, da vi er lokalisert midt i mellom togstasjonen og bussterminalen, kun 7 min gangavstand til begge. Se kart her.

Parkering
P-plassene på gårdsplassen er private, så all parkering må skje på de kommunale p-plassene i gatene (disse er gratis etter kl 16:00).

Velkommen til oss!