Vi tilbyr ulike opptredener, foredrag og minikurs for grupper. Send oss en forespørsel dersom du ønsker et underholdningsinnslag til ditt arrangement!

Et lite pust av 1001 natt…

Et lite pust av 1001 nattMagedans er en eldgammel kunstform som hyller feminin skjønnhet. Tradisjonelt ble dansen fremført ved bryllup, fødselsdager, festivaler og andre selskapelige sammenhenger. I dag er orientalsk dans et vakkert og underholdende innslag i mange sammenhenger, for eksempel ved kulturfestivaler, bursdagsfeiringer, jubileer, bryllup, firmafester og julebord.

En magedansopptreden med bølgende silkeslør, glitrende kostyme og myke bevegelser vil glede publikum i alle aldere. Et lite pust av 1001 natt….

En opptreden varer vanligvis i 10-12 minutter og består av 3 ulike danser. Dette passer bra for et publikum som ikke er så godt kjent med magedans.

Pris kr 1500,- (ved lange avstander beregnes kjøretillegg).


Foredrag og opptreden

Lurer du på hvor magedansen kommer fra? I forbindelse med opptrednen, kan Linn holde et kort foredrag (8-10 min) om magedansens fasinerende historie og utvikling, samt forklare hvorfor magedans er blitt så populært blant norske kvinner.

Dette kan gi gjestene dine en bedre forståelse av dansen og den arabiske kulturen og historien.

Pris for opptreden med foredrag: kr 2000,-


Opptreden og minikurs

Lyst til å prøve magedans sammen med gjestene dine? Linn kan ta med hofteskjerf og holde et morsomt minikurs på ca 30 min for deg og dine gjester!

Pris for opptreden med minikurs: kr 2500,-