Kursoppstart utsettes inntil vi får lov til å åpne studioet igjen.

med Ingen kommentarer
Godt nytt år 2021

Oppdatering 18/2:
Ny lokal koronaforskrift i Sarpsborg, gjelder fram til 4/3. Det er fortsatt forbudt for voksne å gjennomføre organiserte fritidsaktiviteter og breddeidrett, innendørs og utendørs. Kursene våre er derfor foreløpig utsatt til etter 4/3.

Alle som er påmeldt på kurs får epost når vi vet mer om når vi kan starte opp 🙂
Takk for at dere er tålmodige!

Oppdatering 10/2:
Koronatiltakene i Sarpsborg fortsetter i hvert fall i 1 uke til, t.o.m. 17/2.
Alle som har meldt seg på kurs hos oss vil få epost når vi vet dato for kursstart. Inntil videre må vi bare smøre oss med tålmodighet og gjøre det vi kan for å holde oss friske!

Oppdatering 4/2:
Restriksjonene for fritidsaktiviteter for voksne gjelder foreløpig fram t.o.m. 10. februar. Vi har foreløpig satt oppstart av dansekurs og Jallabina til uke 7, men er forberedt på at vi kanskje må utsette lenger.

Yogakursene håper vi kan starte opp etter vinterferien, i uke 9.

Oppdatering 23/1:
Sarpsborg kommune har vedtatt å videreføre restriksjonene for fritidsaktiviteter og idrett for ungdom og voksne i 14 dager til. Det betyr at vi må utsette oppstart av alle våre kurs i to uker til. Kommunen har varslet om at det kan komme lettelser i tiltakene før det er gått to uker, men dette avhenger av om smittetallet går ned.

Hvis det muterte viruset sprer seg til Sarpsborg, må vi nok påregne ytterligere innstramminger, slik det nå er blitt i de 10 kommunene rundt Nordre Follo 🙁

Vi krysser fingrene for at smittetallene går den rette veien, og at vi kan kursene snart. Vi starter opp så fort vi får klarsignal fra kommunen!

Publisert 6/1:
Vi på Orient Dansesenter hadde store forventninger til at 2021 skulle bli et bedre år enn 2020, og at vi kunne komme tilbake til mer normale tilstander igjen. Men dessverre starter ikke året helt slik vi håpet.

På grunn av stor smittespredning av Covid-19 før og i jula, og enda større økning etter jul, har Sarpsborg kommune nå iverksatt enda strengere smitteverntiltak. Så fra 8. januar til og med torsdag 21. januar er alle organiserte fritidsaktiviteter forbudt. Dette betyr at vi må utsette kursoppstart av alle vår kurs, til etter 21. januar. Alle som er påmeldt på de berørte kursene får epost med ny oppstartdato.

Vi er selvfølgelig lei oss for at vi ikke kan ha kursoppstart i uke 2 slik vi hadde planlagt, men forstår at det er nødvendig med strengere tiltak for å få stoppet smitten. Nå håper vi at alle gjør sitt beste med å etterfølge smittevern reglene, slik at smittespredningen avtar og vi kan komme tilbake til en mer normal livssituasjon igjen. Vi gleder oss til å starte opp nye kurs, og krysser fingrene for at det blir i uke 4!

Kursoversikten vår er nå oppdatert med de nye datoene, og det er ledige plasser på de fleste kursene, så det er fortsatt mulig å melde seg på.

Vi vil samtidig benytte sjansen til å rette en stor takk til alle dere som støtter oss ved å melde dere på våre kurs i disse usikre tider, og som tålmodig venter til vi kan starte opp.

Ta godt vare på dere selv og hverandre!