Orient Dansesenter holder stengt 12/3 – 27/4 p.g.a. koronasituasjonen

med Ingen kommentarer
Sorry we are closed but still awsome

Oppdatering 11/4 2020
Tiltak om stenging av treningssentre og lign. er fortsatt gjeldende, men Helsedirektoratet har åpnet opp for trening/aktivitet i små grupper, under forutsetning av at smittevernreglene følges. Dette betyr at vi kanskje kan sette igang med enkelttimer i små grupper i nær framtid. Så fort smittevernreglene for dans og yoga er på plass, legger vi ut mer info om dette!

Ta fortsatt vare på dere selv og hverandre, så krysser vi fingrene for at vi sees snart igjen!

Oppdatering 24/3 2020
Regjeringen bestemte i dag å videreføre tiltak om stenging til over påske, så derfor må studioet holdes stengt t.o.m. 13/4. På grunn av dette, er det foreløpig usikkert om vi kan starte opp kursene i uke 16, men mer info om dette kommer etterhvert.

Vi oppfordrer alle til å danse, trene eller praktisere yoga hjemme i denne perioden, og så håper vi at dere er klare til nye kurs når dette er over 🙂

Følg med på Facebook siden vår for tips til hjemmetrening!

Kunngjøring 12/3 2020
Vi ønsker å ta vårt samfunnsmessige ansvar for å hindre spredning av koronaviruset, og har besluttet å stenge studioet i 2 uker, fra 12/3 – 27/3. Alle pågående kurs blir derfor utsatt i 14 dager. Så får vi se an utviklingen og situasjonen, og se om vi eventuelt vil måtte holde stengt enda lenger.

Vi utsetter også oppstart av alle nye kurs til etter påske (uke 16 og 17), og håper at situasjonen har normalisert seg da.