Tiltak mot koronavirus på Orient Dansesenter

med Ingen kommentarer

På Orient Dansesenter forholder vi oss løpende til anbefalinger fra folkehelseinstituttet, og jeg håper vi kan unngå å stenge p,g.a. smittefare. Derfor har vi innført noen regler til alles beste, og vi ber om at alle som går på kurs hos oss respekter og innretter seg etter dette.

Vasker hendene under rennende vann
  1. Du må vaske hendene før du går inn i våre lokaler.
    Du kan vaske deg på toalettet i 1. etg. Vi har også satt fram antibac på disken i gangen, som du kan benytte deg av.
  2. Bruker du matte i timen, ta med et stort, rent håndkle til å legge oppå matta. Har du ikke med deg håndkle, kan du dessverre ikke delta på timen. Du er velkommen til å ha med egen yogamatte (og pledd/pute), dersom du ønsker det.
  3. Dersom du må hoste eller nyse i timen, er det anbefalt å bruke albuekroken, eller papir. Tørkepapir er tilgjengelig i kjøkkenkroken. Vi ber også om at du vasker hendene etterpå.
  4. Dersom du har forkjølelessymptomer, feber, luftveisproblemer, er usikker på om du kan være bærer av viruset, eller har vært i et område som er rammet av viruset, ber vi deg om å vise hensyn, og være hjemme inntil det er avklart om du har viruset eller ikke.
  5. Dersom du har vært sammen med noen som har fått påvist viruset, skal du være i hjemmekarantene. Dvs. at du ikke skal komme på kurs i den tiden karantene varer.
  6. Vi vasker og desinfiserer toaletter, dørhåndtak, vasker og kraner flere ganger daglig, for å unngå smittefare.
  7. Dersom du oppdager at du har vært i kontakt med en som er smittet av viruset, og har vært hos oss etter du var i kontakt med vedkommende, er det viktig at du gir oss beskjed om dette! Send oss en epost/melding med dato som du var på kurset osv., slik at vi kan informere videre.

Vi håper at dette vil være tilstrekkelig for å unngå smittefare og spredning av viruset. Dersom vi må iverksette ytterligere tiltak, vil dere få beskjed om dette. Krysser fingrene for at alle holder seg friske!