Mamma og Baby Yoga i Sarpsborg

med Ingen kommentarer

Orient Dansesenter tilbyr 8-ukers yogakurs for nybakte mammaer, med baby fra 2 – 9 måneder!

Vi starter kurs i Mamma & Baby Yoga flere ganger i året, gå til kursoversikten for å se når neste kurs starter, samt pris og påmelding.

Mamma og baby som gjør yoga

Tiden som babymamma er en tid med mange sterke følelser, lite søvn, helt nye gleder og utfordringer. Her er alle mødre og babyer velkomne – akkurat som dere er!

På Mamma & Baby Yoga (også kalt mor og barn yoga, barsel yoga, baby yoga) praktiserer vi rolig og bevisstgjørende yoga sammen med babyene, i et trygt, romslig og inkluderende miljø.

Babyen inkluderes gjennom hele timen; i yogaøvelsene, og med sanger, lek og regler. Og selvfølgelig er det rom for både bleieskift, amming/flaske og byssing underveis!

Innhold

  • Rolig, lett styrkende yoga, med fokus på pust og avspenning
  • Tilrettelagte øvelser for mage og bekkenbunn
  • Øvelser for å styrke og myke opp rygg, skuldre og nakke
  • Mye nærhet og fysisk kontakt med babyen
  • Sanger og regler med bevegelser

Mamma & Baby Yoga passer for deg som har en baby på 2 – 9 måneder. Kurset passer like godt for deg som aldri har gjort yoga tidligere, som for deg som er godt kjent med yoga fra før.

Kursene holdes i vårt koselige yoga-/dansestudio i Oskars gate 72, midt i Sarpsborg sentrum. Vår yogalærer Mona Bromander er utdannet ved Oslo Yoga, og har spesialutdanning i mamma og baby yoga.

Velkommen til vårt koseligste yogakurs!