Workshops med Lamya Nefertiti Taoussi!

med Ingen kommentarer

Hold av søndag 27. Mars!

Da får Orient Dansesenter besøk av gjesteinstruktør Lamya Nefertiti Taoussi fra Oslo! Hun skal holde 2 workshops for oss, og du kan også se henne danse på vår hafla senere på dagen!

Magedanser Lamya Nefertiti

Programmet for dagen:

Kl 12:00 – 13:30 Lamya’s spesial – Teknikk og kombinasjoner
Kl 13:30 – 14:15 Lunch (ta med matpakke)
Kl 14:15 – 16:15 Lyrisk oriental koreografi
Kl 17:30 – ? Hafla

Lamya Nefertiti Taoussi har bakgrunn fra egyptisk magedans, marokkansk folkedans og jazzdans. De senere årene har hun gjort seg bemerket som danser, både i Norge og verden for øvrig, med gode plasseringer i konkurranser:

1. plass i Dancer of the Year – Folklore (2012)
3. plass i Danish Open (2013)
1. plass i Dancer of the Year – Oriental profesjonell (2015)
1. plass i Danish Open (2015)
1. plass i Dancer of the Year – Trommesolo profesjonell (2019)
2. plass i Danish Open – Live Tabla (2021)

Lamya har også deltatt på Norske Talenter, hatt en danserolle i filmen «Sard» og i teaterstykket «Kaffetår». Samt danset med Show De Vida og Bootyswing Burlesque. Hun har også vært invitert som instruktør, danser og dommer på ulike festivaler både i Norge og Europa.

Lamya for kjent hennes energi, lidenskap og kjærlighet til dansen. I sin dans holder hun fokus på det tradisjonelle kombinert med det moderne bevegelsesmønsteret i jazzdans, og som instruktør er hun aller mest opptatt av å dele dansen og dansegleden.

Lamya danser fast på Persia Classic restaurant i Oslo på lørdager, og holder kurs i sitt eget studio «Oriental Hips Studio».

Vi gleder oss!