Orient Dansesenter´s vår-hafla 2022

med Ingen kommentarer

Søndag 27. Mars, kl 17:30 arrangerer vi vår-hafla på Orient Dansesenter!

Ordet Hafla betyr en sosial sammenkomst, det kan også bety feiring og fest. I magedansverdenen, betyr det også et uformelt danseshow, der alle kan opptre med hva som helst. Solo-dans, duetter og grupper, alle konstellasjoner og dansestiler er velkomne! Det spiller ingen rolle om du er nybegynner eller profesjonell, her er det dansegleden og kjærligheten til dansen, som er i fokus.

Vår gjestestjerne på haflaen er vakre Lamya Nefertiti Taoussi, en fantastisk danser og instruktør fra Oslo. Hun skal også holde 2 workshops i studioet tidligere på dagen.

Mat og sosialt samvær

Etter danseshowet, koser vi oss med sosialt samvær og god mat. Vi dekker bord i studioet og serverer deilig, hjemmelaget gryterett med brød, samt kaffe og kake. Maten koster kr 100,- per person (gratis for de som opptrer!), og må bestilles innen påmeldingsfristen.

Det er selvfølgelig lov å være igjen for sosialt samvær uten å bestille mat også!

Vil du danse på haflaen?
Meld deg på til Linn senest 17. Mars. Du får gratis mat etter showet!

Vil du heller se på?
Det er helt frivillig å opptre, så du er hjertelig velkommen til å være publikum! Bestill billett senest 17. Mars, for kr 100,-. Husk å skrive i kommentarfeltet om du vil bestille mat etter showet.

Kjøp av billett etter 17. Mars, koster kr 150.

Velkommen!