Yoga for gravide i Sarpsborg

med Ingen kommentarer

Orient Dansesenter tilbyr 8-ukers kurs i fødselsforberedende yoga, spesielt designet for deg som er gravid!

Vi starter kurs i fødselsforberedende yoga for gravide flere ganger i året, gå til kursoversikten for å se når neste kurs starter, samt pris og påmelding.

Gravid kvinne i sittende yogastilling på kurs i fødselsforberedende yoga

Innhold

  • Varierte fysiske øvelser spesielt tilpasset gravide. Vi styrker hele kroppen, myker opp og spenner av
  • Bekkenbunnsøvelser, og styrking og avlastning av korsrygg
  • Øvelser som forebygger og reduserer vanlige svangerskapsplager
  • Meditative pusteøvelser tilpasset gravide
  • Avspenning
  • Fødselsforberedelse

Det kan være kjempefint å gjøre yoga med baby i magen!

Når du er gravid, er både kropp og sinn i endring. Et nytt barn er i ferd med å skapes – og også en ny mamma! I GravidYoga tar vi hensyn til denne endringsprosessen som foregår i deg. Vi finner veien innover i oss selv, lærer å lytte til kroppen, og etablerer kontakt med det nye livet som vokser i deg. Yoga gir rom for refleksjon og ro, og kan hjelpe deg til å stå stødigere i møte med livets utfordringer, forandringer og overganger.

Det å forberede seg til fødsel på en god måte, kan være avgjørende for selve fødselsopplevelsen. På GravidYoga vil du lære hvordan du kan jobbe med, og ikke mot, dine iboende fødekrefter.

Passer for

GravidYoga passer best for deg som er gravid i andre eller tredje trimester. Kurset passer like godt for deg som aldri har gjort yoga tidligere, som for deg som er godt kjent med yoga fra før.

Kursene holdes i vårt koselige yoga-/dansestudio i Oskars gate 72, i Sarpsborg sentrum. Vår yogalærer Mona Bromander er utdannet ved Oslo Yoga, og har spesialutdanning i yoga for gravide.

Velkommen til fødselsforberedende yoga!