GravidYoga (apr – mai) – Online

Velkommen til yoga for gravide! GravidYoga er en fullverdig praksis, spesielt designet for deg som er gravid.

Det kan være kjempefint å gjøre yoga med baby i magen! Og det passer like godt for deg som aldri har gjort yoga tidligere, som for deg som er godt kjent med yoga fra før.

Dette kurset er en helhetlig tilnærming til helse og velvære, som anerkjenner og pleier hele deg – din kropp, sinn og sjel – i denne helt unike, men kanskje også utfordrende endringstiden. Når du er gravid, er både kropp og sinn i endring. Et nytt barn er i ferd med å skapes – og også en ny mamma!

I GravidYoga tar vi hensyn til denne endringsprosessen som foregår i deg. Det er en helhetlig praksis for kropp og sinn som kan gjøre deg mer motstandsdyktig mot stress – og gi næring til hjerte og sjel. Vi finner veien innover i oss selv, lærer å lytte til kroppen, og etablerer kontakt med det nye livet som vokser i deg. Yoga gir rom for refleksjon og ro, og kan hjelpe deg til å stå stødigere i møte med livets utfordringer, forandringer og overganger.

Det å forberede seg til fødsel på en god måte, kan være avgjørende for selve fødselsopplevelsen. Du vil lære hvordan du kan jobbe med, og ikke mot, dine iboende fødekrefter.

Innhold

  • Varierte fysiske øvelser spesielt tilpasset gravide. Vi styrker hele kroppen, myker opp og spenner av
  • Bekkenbunnsøvelser, og styrking og avlastning av korsrygg
  • Øvelser som forebygger og reduserer vanlige svangerskapsplager
  • Meditative pusteøvelser tilpasset gravide
  • Avspenning
  • Fødselsforberedelse

Passer for

GravidYoga passer best for deg som er gravid i andre eller tredje trimester. Noen starter tidlig, og noen går på GravidYoga helt fram til termin. Oppgi termindato når du melder deg på.

Gjennomføring

Kurset kjøres online via Zoom. Les vår Zoom guide, hvis du aldri har deltatt på Zoom før!

For å delta online hjemmefra, trenger du en pc eller nettbrett (med kamera, mikrofon og høytalere), en yogamatte, et par pledd, et par puter og litt gulvplass (stort nok til at du kan strekke deg ut på gulvet med armene ut). Sørg for at du kan være uforstyrret den tiden undervisningen pågår.

Du får tilsendt en epost med en link til kurset. Klikk på linken noen minutter før kursstart, så vil instruktøren slippe deg inn.

Spørsmål?

Kontakt yogalærer Mona Bromander på tlf 41 42 53 96.

Velkommen til online yoga for gravide!


Nivå
Åpent
Ukedag
onsdag
Antall ganger
5
Tidspunkt
18:00 – 19:30
Periode
21. april 2021 – 19. mai 2021
Instruktør
Pris
kr 950,-