Mindful Yoga

På dette 4-ukers kurset i mindful yoga gir vi kropp og sinn hvile, påfyll og ny energi, gjennom myke yogaøvelser, meditasjon og avspenning. Mindful yoga er en tilstedeværende, hjertesentrert yogapraksis som kan hjelpe deg til å stå stødigere i møte med livets utfordringer.

Mange av oss her i den vestlige verden er mye «i hodet». Det gjør oss mentalt slitne og utsatt for ulike stressrelaterte sykdommer. Mindful yoga gir deg en mulighet til å gå ut av hodet og inn i kroppen, til en følelse av å «komme hjem» til deg selv. Gjennom pust kombinert med bevegelse roer vi ned det mentale og løser opp i spenninger. Vi introduserer pusteøvelser og mindfulness-meditasjoner som roer nervesystemet, og lærer oss å være mer tilstede her og nå.

Innhold

  • Rolig til moderate fysiske yogaøvelser som vekker kroppen, stimulerer sirkulasjon og bidrar til å løse opp i spenninger
  • Myke flytsekvenser med Solhilsen og Krigerstillinger
  • Pust og mindfulness-meditasjoner
  • Dybdeavspenning

Passer for

Dette kurset passer for alle, enten du er helt nybegynner, eller har erfaring med yoga og/eller mindfulness. Både menn og kvinner er velkommen.

Smittevern

Du må ha med deg et stort, rent badehåndkle til å legge på yogamatta, og et mindre håndkle til å dekke bolsteren. Ta også med deg et pledd, til å ha over deg under avspenningen.

Vi har avklart med kommuneoverlegen for smittevern i Sarpsborg, at det er trygt å benytte våre yogamatter og utstyr i timene, under forutsetning at smittevernregler følges. Mer informasjon om dette gis første kurskveld. Dersom du ønsker å ha med egen yogamatte, kan du selvfølgelig det.

Les mer om våre generelle smittevernregler her.

Spørsmål?

Kontakt yogalærer Mona Bromander på tlf 41 42 53 96.

Velkommen til en mindful yogapraksis!


Nivå
Åpent
Ukedag
onsdag
Antall ganger
4
Tidspunkt
20:00 – 21:30
Periode
2. juni 2021 – 23. juni 2021
Instruktør
Pris
kr 875,-