Mindful yoga mot stress – Fullt!

Har du behov for et pusterom i en ellers hektisk hverdag?
Behov for en «sjekk-inn» hos deg selv – en tid som bare er din?
Kanskje har du allerede følt de negative konsekvensene av stress på kroppen?

På dette 8-ukers kurset gir vi kropp og sinn hvile, påfyll og ny energi, gjennom myke yogaøvelser, meditasjon og avspenning. Mindful yoga er en tilstedeværende, hjertesentrert yogapraksis som kan hjelpe deg til å stå stødigere i møte med livets utfordringer.

Mange av oss her i den vestlige verden er mye «i hodet». Det gjør oss mentalt slitne og utsatt for ulike stressrelaterte sykdommer. Mindful yoga gir deg en mulighet til å gå ut av hodet og inn i kroppen, til en følelse av å «komme hjem» til deg selv. Gjennom pust kombinert med bevegelse roer vi ned det mentale og løser opp i spenninger. Vi introduserer pusteøvelser og mindfulness-meditasjoner som roer nervesystemet og lærer oss å være mer tilstede her og nå.

Mindfulness kan også bety «present heart» – å være tilstede med hjertet. I løpet av kurset vil du blant annet lære metta-meditasjon – en nydelig form for meditasjon som fremmer kjærlig medfølelse, med oss selv og andre.

Innhold

  • Rolig til moderate fysiske yogaøvelser som vekker kroppen, stimulerer sirkulasjon og bidrar til å løse opp i spenninger
  • Myke flytsekvenser med Solhilsen og Krigerstillinger
  • Du vil lære om nervesystemet, og om hvordan vi selv kan påvirke det, for bedre fysisk og mental helse
  • Pust og mindfulness-meditasjoner
  • Dybdeavspenning

Passer for

Alle som har behov for et pusterom i en hektisk hverdag, enten du er helt nybegynner, eller har erfaring med yoga og/eller mindfulness. Både menn og kvinner er velkommen.

Spørsmål?

Kontakt yogalærer Mona Bromander på tlf 41 42 53 96.

Velkommen til en avstressende yogapraksis!


Nivå
Åpent
Ukedag
onsdag
Antall ganger
8
Tidspunkt
20:00 – 21:30
Periode
15. januar 2020 – 11. mars 2020
Instruktør
Pris
kr 1 750,-