Mindful Yoga – fra uro til ro

Vi er nå inne i en utfordrende tid for mange – en tid preget av uro og usikkerhet. Mye er i forandring, og det påvirker oss på det personlige plan på ulikt vis – både kroppslig og mentalt. Dette kan også være en tid for å ta bevisste valg, og finne sin vei oppe i det hele.

Mindful yoga er en tilstedeværende, hjertesentrert yogapraksis som kan hjelpe deg til å stå stødigere i møte med livets utfordringer. Gjennom myke yogaøvelser, meditasjon og avspenning gir vi kropp og sinn hvile, påfyll og ny energi.

Mange av oss her i den vestlige verden er mye «i hodet». Det gjør oss mentalt slitne og utsatt for ulike stressrelaterte sykdommer. Mindful yoga gir deg en mulighet til å gå ut av hodet og inn i kroppen, til en følelse av å «komme hjem» til deg selv. Gjennom pust kombinert med bevegelse roer vi ned det mentale og løser opp i spenninger. Vi introduserer pusteøvelser og mindfulness-meditasjoner som roer nervesystemet og lærer oss å være mer tilstede her og nå.

Mindfulness kan også bety «present heart» – å være tilstede med hjertet. I løpet av kurset vil du blant annet lære metta-meditasjon – en nydelig form for meditasjon som fremmer kjærlig medfølelse, med oss selv og andre.

Kurset går over 4 uker.

Innhold

  • Rolig til moderate fysiske yogaøvelser som vekker kroppen, stimulerer sirkulasjon og bidrar til å løse opp i spenninger
  • Myke flytsekvenser med Solhilsen og Krigerstillinger
  • Du vil lære om nervesystemet, og om hvordan vi selv kan påvirke det, for bedre fysisk og mental helse
  • Pust og mindfulness-meditasjoner
  • Dybdeavspenning

Inntil vi får nye smittevernregler å forholde oss til, må hver deltaker ha med egen yogamatte, 1-2 pledd og pute. Det er foreløpig ikke tillatt å benytte studioets utstyr.

Passer for

Mindful yoga passer for både menn og kvinner. Du behøver ikke å være kjent med verken yoga eller mindfulness fra før, for å melde deg på dette kurset.

Spørsmål?

Kontakt yogalærer Mona Bromander på tlf 41 42 53 96.

Velkommen!


Nivå
Åpent
Ukedag
onsdag
Antall ganger
4
Tidspunkt
20:00 – 21:15
Periode
27. mai 2020 – 17. juni 2020
Instruktør
Pris
kr 720,-