Mindful Yoga

Velkommen til Mindful Yoga på Orient Dansesenter!

På dette 8-ukers kurset gir vi kropp og sinn hvile, påfyll og ny energi, gjennom myke yogaøvelser, meditasjon og avspenning. Mindful yoga er en tilstedeværende, hjertesentrert yogapraksis som kan hjelpe deg til å stå stødigere i møte med livets utfordringer.

Mange av oss her i den vestlige verden er mye «i hodet». Det gjør oss mentalt slitne og utsatt for ulike stressrelaterte sykdommer. Mindful yoga gir deg en mulighet til å gå ut av hodet og inn i kroppen, til en følelse av å «komme hjem» til deg selv. Gjennom pust kombinert med bevegelse roer vi ned det mentale og løser opp i spenninger. Vi introduserer pusteøvelser og mindfulness-meditasjoner som roer nervesystemet og lærer oss å være mer tilstede her og nå.

Mindfulness kan også bety «present heart» – å være tilstede med hjertet. I løpet av kurset vil du blant annet lære metta-meditasjon – en nydelig form for meditasjon som fremmer kjærlig medfølelse, med oss selv og andre.

Innhold

  • Rolig til moderate fysiske yogaøvelser som vekker kroppen, stimulerer sirkulasjon og bidrar til å løse opp i spenninger
  • Myke flytsekvenser med Solhilsen og Krigerstillinger
  • Du vil lære om nervesystemet, og om hvordan vi selv kan påvirke det, for bedre fysisk og mental helse
  • Pust og mindfulness-meditasjoner
  • Dybdeavspenning

Passer for

Dette kurset passer for alle, enten du er helt nybegynner, eller har erfaring med yoga og/eller mindfulness. Både menn og kvinner er velkommen.

Smittevern

Du må ha med deg et stort, rent badehåndkle til å legge på yogamatta, og et mindre håndkle til å dekke bolsteren. Du må også ha med deg et pledd til å ha over deg under avspenningen.

Les mer om våre smittevernregler her.

Spørsmål?

Kontakt yogalærer og mindfulness instruktør, Mona Bromander på tlf 41 42 53 96.

Velkommen til en mindful yogapraksis!


Nivå
Åpent
Ukedag
onsdag
Antall ganger
8
Tidspunkt
20:00 – 21:30
Periode
18. august 2021 – 13. oktober 2021
Instruktør
Pris
kr 1 800,-