Mamma & Baby Yoga (Okt – Des)

Er du mamma til en baby på 2 – 9 måneder?

Er du klar for å møte andre baby-mammaer i et trygt, romslig og inkluderende miljø, hvor vi praktiserer rolig og bevisstgjørende yoga sammen med babyene?

Babyen inkluderes gjennom hele timen. I yogaøvelsene, og med sanger, lek og regler. Og selvfølgelig er det rom for både bleieskift, amming/flaske og byssing underveis!

Innhold

  • Rolig, lett styrkende yoga, med fokus på pust og avspenning
  • Tilrettelagte øvelser for mage og bekkenbunn
  • Øvelser for å styrke og myke opp rygg, skuldre og nakke
  • Mye nærhet og fysisk kontakt med babyen
  • Sanger og regler med bevegelser

Tiden som babymamma er en tid med mange sterke følelser, lite søvn, helt nye gleder og utfordringer. Her er alle mødre og babyer velkomne – akkurat som dere er!

Smittevern

Du må ha med deg et stort, rent badehåndkle til å legge på yogamatta, og et mindre håndkle til å dekke bolsteren. Du må også ha med deg et pledd til å ha over deg under avspenningen. Til babyen må du ha med et teppe/håndkle.

Vi har avklart med kommuneoverlegen for smittevern i Sarpsborg, at det er trygt å benytte våre yogamatter og utstyr i timene, under forutsetning at spesielle smittevernregler følges. Mer informasjon om dette gis første kurskveld. Dersom du ønsker å ha med egen yogamatte, kan du selvfølgelig det.

Les mer om våre generelle smittevernregler her.

Spørsmål?

Kontakt yogalærer Mona Bromander på tlf 41 42 53 96.

Velkommen til et veldig koselig yogakurs!


Nivå
Åpent
Ukedag
tirsdag
Antall ganger
8
Tidspunkt
11:00 – 12:15
Periode
27. oktober 2020 – 15. desember 2020
Instruktør
Pris
kr 1 750,-