Jallabina Workout

Dansetrening du blir glad av!

Jallabina er en 60 minutters dansefitness time, inspirert av de forskjellige dansestilene fra Midtøsten. Nesten som Zumba, men med magedans- og fitness bevegelser. Vi danser til livlig, populær arabisk musikk, og du får trent både kondisjon og styrke på en morsom måte!

Ordet «Jallabina» betyr «kom med oss», og dette er den grunnleggende tanken bak dette treningskonseptet. Det betyr at det viktigste er å ha det gøy, og som en bonus kommer man samtidig i bedre form. Les mer om jallabina her

Passer for

Jallabina passer for alle som liker å danse! Du trenger ikke å ha noe erfaring fra hverken magedans eller fitness fra før.

Ta med

  • Vanlig treningstøy.
  • Treningssko (aerobic-/salsko). Skoene må ikke ha vært brukt utendørs!
  • Vannflaske.

Påmelding og betaling

Påmelding 
Du betaler for alle timene som er satt opp i perioden. Prisen er da kr 110 kr pr time, som betales med Vipps/ kort første timen. Da er du sikret plass på alle timene!

Drop-in
Registrer deg senest kl 16 samme dag, ved å sende ditt fulle navn og tlf.nr på sms til instruktør Cecilie (905 88 439). Vi tar forbehold om at timen kan bli full. Pris for drop-in time er kr 160,- pr time, som betales med kort/Vipps før timen starter.


Nivå
Åpent
Ukedag
torsdag
Antall ganger
7
Tidspunkt
18:30 – 19:30
Periode
5. mai 2022 – 16. juni 2022
Instruktør
Cecilie Ålråk
Pris
kr 770,-