Cecilie Halvorsen jallabinainstruktør

Cecilie Ålråk

Instruktør i Jallabina Workout, Bolly Active Fitness og magedans
Cecilie Halvorsen jallabinainstruktør
Foto: Lise Lotte Lysfjord

Cecilies første møte med magedansen var i 2004, da begynte hun på kurs på Elixia med Adriana Shamsa. Det var kjærlighet ved første vrikk!

Etter det har hun gått på flere kurs hos Laila (Madam Qadams Orientalske Magedansskole) og Seija (BellyDance Karlstad). Hun har også vært på flere kurs/workshops i Oslo, som f.eks. floorwoork med Helene Skaugen, Bohemian bellydance med Tina og Bhangra/Bollywood med Jenny Staurset. Cecilie har danset på Orient Dansesenter, med Linn Ottersen som lærer, siden januar 2014.

I mai 2016 deltok hun på den aller første JALLABINA instruktør utdanningen i Stockholm, med Lena Helt og Amina El Mallah. I August 2016 fullførte hun utdanningen sin, fikk instruktørsertifikatet og ble Norges første JALLABINA instruktør!

Siden Mai 2019, er hun også sertifisert instruktør i Bolly Active Fitness.

Høsten 2021 fullførte Cecilie en 2-årig instruktørutdanning i orientalsk dans (Certified Academic Teacher Training), ved Tanzakademie Cifuentes i Tyskland, og skal nå undervise på nivå 2 i magedans.

Cecilie er også utdannet makeupartist og frisør ved Nordisk Institutt for Scene og Studio (nå Westerdals Oslo School of Arts, Communication and Technology). Hun har tidligere jobbet i salong som frisør og make-up artist, med brudesminke, hårshow, moteshow og eventer. Cecilie holder også sminkekurs på Orient Dansesenter.