Cecilie Halvorsen jallabinainstruktør

Cecilie Halvorsen

Jallabina-instruktør
Cecilie Halvorsen jallabinainstruktør
Foto: Lise Lotte Lysfjord

Cecilies første møte med magedansen var ett kurs på Elixia med Adriana Shamsa, for 12 år siden. Det var kjærlighet ved første vrikk!

Etter det har hun gått på flere kurs hos Laila (Madam Qadams Orientalske Magedansskole) og Seija (BellyDance Karlstad). Hun har også vært på flere kurs/workshops i Oslo, som f.eks. floorwoork med Helene Skaugen, Bohemian bellydance med Tina og Bhangra/Bollywood med Jenny Staurset. Cecilie har nå danset på Orient Dansesenter med Linn Ottersen som lærer, i 3 år.

I mai 2016 deltok hun på den aller første JALLABINA instruktør utdanningen i Stockholm, med Lena Helt og Amina El Mallah. I August 2016 fullførte hun utdanningen sin, fikk instruktørsertifikatet og kan kalle seg Norges første JALLABINA instruktør!

Cecilie er også utdannet makeupartist og frisør ved Nordisk Institutt for Scene og Studio (nå Westerdals Oslo School of Arts, Communication and Technology). Hun har jobbet i salong som frisør og make-up artist, med brudesminke, hårshow, moteshow og eventer. Hun elsker å sminke skumle ting til Halloween!