Jallabina Workout

Dansetrening du blir glad av!

Jallabina er en 60 minutters dansefitness time, inspirert av de forskjellige dansestilene fra Midtøsten. Nesten som Zumba, men med magedans- og fitness bevegelser. Og vi danser til livlig, populær arabisk musikk. Her får du trent både kondisjon og styrke på en morsom måte!

Ordet «Jallabina» betyr «kom med oss», og dette er den grunnleggende tanken bak dette treningskonseptet. Det betyr at det viktigste er å ha det gøy, og som en bonus kommer man samtidig i bedre form. Les mer om jallabina her

Jallabina Workout passer for alle som liker å danse!

Meld deg gjerne på en uforpliktende prøvetime 🙂

Ta igjen tapte timer

Fra oktober til desember har vi satt opp Jallabina Workout på torsdager og søndager (ladies only!). Hvis du ikke kan komme på din faste time, kan du ta igjen timen på en annen dag Bare send en sms til instruktøren og spør om det er ledig plass.

NB! Det er ikke timer torsdag18. eller søndag 21. november.

Ta med

  • Vanlig treningstøy.
  • Treningssko (aerobic-/salsko). Skoene må ikke ha vært brukt utendørs!
  • Vannflaske.

Påmelding og betaling

Påmelding – Du betaler for hele perioden som er satt opp. Da er du sikret plass på alle timene!
1 treningstime i uken – 110 kr pr time.
2 treningstimer i uken – 75 kr pr time.
3 treningstimer i uken – 55 kr pr time.
Meld deg på ønsket time/dag. Timene betales med Vipps/ kort første timen.

Drop-in
Registrer deg ved å sende fullt navn og tlf.nr på sms til 90 60 54 63, senest kl 16 samme dag. Vi tar forbehold om at timen kan bli full. Pris for drop-in er kr 150,- pr time, som betales med kort/Vipps før timen starter.

Klippekort
Du kan også kjøpe klippekort med 10 klipp, for kr 1250,-. Betales med kort/Vipps første timen. Klippekortet er gyldig et helt år. Meld deg på og skriv «Klippekort» i meldingsfeltet.

Dersom du har et klippekort som du ikke har fått brukt opp p.g.a. Covid-situasjonen, kan du benytte dette denne høsten, selv om kortet er utgått på dato.


Nivå
Åpent
Ukedag
torsdag
Antall ganger
6
Tidspunkt
18:30 – 19:30
Periode
28. oktober 2021 – 9. desember 2021
Instruktør
Cecilie Ålråk
Pris
kr 660,-