GravidYoga – Fødselsforberedende (aug-okt)

Velkommen til fødselsforberedende yoga i Sarpsborg! GravidYoga er en fullverdig praksis, spesielt designet for deg som er gravid.

Det kan være kjempefint å gjøre yoga med baby i magen! Og det passer like godt for deg som aldri har gjort yoga tidligere, som for deg som er godt kjent med yoga fra før.

Dette 8-ukers kurset er en helhetlig tilnærming til helse og velvære, som anerkjenner og pleier hele deg – din kropp, sinn og sjel – i denne helt unike, men kanskje også utfordrende endringstiden. Når du er gravid, er både kropp og sinn i endring. Et nytt barn er i ferd med å skapes – og også en ny mamma!

I GravidYoga tar vi hensyn til denne endringsprosessen som foregår i deg. Det er en helhetlig praksis for kropp og sinn som kan gjøre deg mer motstandsdyktig mot stress – og gi næring til hjerte og sjel. Vi finner veien innover i oss selv, lærer å lytte til kroppen, og etablerer kontakt med det nye livet som vokser i deg. Yoga gir rom for refleksjon og ro, og kan hjelpe deg til å stå stødigere i møte med livets utfordringer, forandringer og overganger.

Det å forberede seg til fødsel på en god måte, kan være avgjørende for selve fødselsopplevelsen. Du vil lære hvordan du kan jobbe med, og ikke mot, dine iboende fødekrefter.

Innhold

  • Varierte fysiske øvelser spesielt tilpasset gravide. Vi styrker hele kroppen, myker opp og spenner av
  • Bekkenbunnsøvelser, og styrking og avlastning av korsrygg
  • Øvelser som forebygger og reduserer vanlige svangerskapsplager
  • Meditative pusteøvelser tilpasset gravide
  • Avspenning
  • Fødselsforberedelse

Passer for

GravidYoga passer best for deg som er gravid i andre eller tredje trimester. Noen starter tidlig, og noen går på GravidYoga helt fram til termin.

Smittevern

Vi holder minimum 1 meter avstand mellom mattene.
Ta med et stort, rent badehåndkle til å legge på yogamatta, og et mindre håndkle til å dekke bolsteren. Du må også ha med deg et pledd til å ha over deg under avspenningen.

Les mer om våre smittevernregler her.

Spørsmål?

Kontakt yogalærer Mona Bromander på tlf 41 42 53 96.

Velkommen til yoga for gravide i Sarpsborg


Nivå
Åpent
Ukedag
onsdag
Antall ganger
8
Tidspunkt
18:00 – 19:30
Periode
18. august 2021 – 13. oktober 2021
Instruktør
Pris
kr 1 800,-