GravidYoga – Fødselforberedende (Mai – Juni)

Velkommen til yoga for gravide i Sarpsborg! GravidYoga er en fullverdig praksis, spesielt designet for deg som er gravid.

Det kan være kjempefint å gjøre yoga med baby i magen! Og det passer like godt for deg som aldri har gjort yoga tidligere, som for deg som er godt kjent med yoga fra før.

Dette 5-ukers kurset er en helhetlig tilnærming til helse og velvære, som anerkjenner og pleier hele deg – din kropp, sinn og sjel – i denne helt unike, men kanskje også utfordrende endringstiden. Når du er gravid, er både kropp og sinn i endring. Et nytt barn er i ferd med å skapes – og også en ny mamma!

I GravidYoga tar vi hensyn til denne endringsprosessen som foregår i deg. Det er en helhetlig praksis for kropp og sinn som kan gjøre deg mer motstandsdyktig mot stress – og gi næring til hjerte og sjel. Vi finner veien innover i oss selv, lærer å lytte til kroppen, og etablerer kontakt med det nye livet som vokser i deg. Yoga gir rom for refleksjon og ro, og kan hjelpe deg til å stå stødigere i møte med livets utfordringer, forandringer og overganger.

Det å forberede seg til fødsel på en god måte, kan være avgjørende for selve fødselsopplevelsen. Du vil lære hvordan du kan jobbe med, og ikke mot, dine iboende fødekrefter.

Innhold

  • Varierte fysiske øvelser spesielt tilpasset gravide. Vi styrker hele kroppen, myker opp og spenner av
  • Bekkenbunnsøvelser, og styrking og avlastning av korsrygg
  • Øvelser som forebygger og reduserer vanlige svangerskapsplager
  • Meditative pusteøvelser tilpasset gravide
  • Avspenning
  • Fødselsforberedelse

Inntil vi får nye smittevernregler å forholde oss til, må hver deltaker ha med egen yogamatte, 1-2 pledd og pute. Det er foreløpig ikke tillatt å benytte studioets utstyr.

Passer for

GravidYoga passer best for deg som er gravid i andre eller tredje trimester. Noen starter tidlig, og noen går på GravidYoga helt fram til termin.

Spørsmål?

Kontakt yogalærer Mona Bromander på tlf 41 42 53 96.

Velkommen til yoga for gravide i Sarpsborg!


Nivå
Åpent
Ukedag
onsdag
Antall ganger
5
Tidspunkt
18:00 – 19:15
Periode
20. mai 2020 – 17. juni 2020
Instruktør
Pris
kr 900,-