Hva er Jallabina Workout?

Jallabina Workout er et dansefitness program med varierte bevegelser, inspirert av musikk og dansestiler fra Midtøsten. Musikken fra Midtøsten lager den perfekte bakgrunnen for en balansert workout, der bevegelser for kondisjons- og styrketrening kombineres. Vær forberedt på å riste, vrikke og hoppe! Jallabina er laget slik at du får trent hele kroppen, fra topp til tå, og du blir skikkelig svett.

Men mest av alt: Det er MORSOMT!

Ordet «Jallabina» er arabisk og betyr noe sånn som “kom med oss”, og dette er den grunnleggende tanken bak dette treningsprogrammet. Det betyr at det viktigste er å ha det gøy, og det er en bonus at man samtidig kommer i bedre form! Dansen beskrives av utøverne som så morsom at de glemmer at faktisk trener!

En Jallabina time varer ca 60 minutter og inneholder elementer fra aerobic/fitness, samt flere dansestiler fra Midtøsten, som bl.a magedans, Khaleegy, Saidi, Dabke og Maghreebi, men også Hip Hop! Timen starter med en oppvarming, og deretter danses det uten stopp i 30 min, før det er en kort pause. Slik holdes energien og motivasjonen oppe gjennom hele treningen. I løpet av en time danser vi oss gjennom hele Midtøsten, og vi får prøvd oss på både maskuline og feminine dansestiler.

Jallabina orientalsk aerobikk fitness

Hvorfor trene Jallabina?

  • Gir deg forbedret kondisjon.
  • Timene er morsomme og veldig variert!
  • Styrker muskler som ofte blir glemt.
  • Gir deg økt fleksibilitet.
  • Bedrer koordinasjons-evnen din.
  • Du kan forbrenne mellom 500-700 kalorier på en Jallabina time!

Du blir garantert svett av denne timen, samtidig som du har det gøy!

Hvem kan trene Jallabina?

Jallabina passer for alle som liker å danse! Du trenger ingen erfaring fra magedans for å delta .

Alder, kjønn eller fysisk form spiller ingen rolle, du tar i så mye du orker/vil selv. Har du noen fysiske plager, som f.eks. dårlige knær eller vondt i arm/skulder, tar du hensyn til dette og lar bare være å hoppe eller å løfte armen. Dette styrer du selv. Du får allikevel stort utbytte av timen.

Her er en liten smakebit:

Jallabina er utviklet av Lena Helt og hennes datter Amina El Mallah. Lena er en internasjonal magedansinstruktør, som var blant første svenske dansere som danset profesjonelt i Kairo. Hun driver nå egen danseskole i Stockholm (Dance Connection). Amina er internasjonal fitness/zumbainstruktør, og har jobbet som offisiell koreograf for Zumba Fitness.

www.jallabina.com