The Happy Bollywood Workout!

Bolly Active® er en unik blanding av dans, fitness, styrketrening og yoga, alt i en time!


Bolly Active® – “The Happy Workout” er en 60 minutters treningstime til fengende Bollywood musikk! Timen veksler mellom lav- og høy-intensive dansefitness- og styrke sekvenser, som holder deg motivert, i bevegelse og får deg til å svette! Kjernen i Bolly Active konseptet er inspirasjonen fra musikk og dans fra Bollywood film industrien, som oppstod i India.

Enten du er en fersk nybegynner, eller en fitness freak, så er Bolly Active en morsom treningsopplevelse!

Bolly Active® består av 5 elementer

  1. Bolly Fitness – Høy-intensiv dansebasert workout for hele kroppen.
  2. Bolly Gold – Low-impact dansebasert workout, med rolig til medium tempo.
  3. Bolly Tone – Styrker kjerne-muskulatur, armer og bein med bl.a. vekter, strikker og øvelser på matte.
  4. Bolly Zen – Tøying/stretching for å opparbeide styrke og fleksibilitet.
  5. Bolly Yoga – Hatha & Ansikts yoga, med pusteøvelser og meditasjon.

En Bolly Active time består av 2 – 5 av disse elementene, med 1 – 3 sanger/koreografier innenfor hvert element. Innholdet i timene varierer, for å gjøre treningen mer interessant.

Hver koreografi består av 3 – 4 bevegelser. Instruktøren gjennomgår bevegelsene før hver koreografi, slik at det blir lettere for alle å henge med.

Deltakere kan forbrenne mellom 500 – 800 kalorier pr. time!

Bolly active treningsklasse.

Hvem kan trene Bolly Active?

Alle kan trene Bolly Active, uansett alder, treningsnivå eller bakgrunn! Du trenger ingen form for danse- eller fitness-erfaring. Koreografiene er kjønns-nøytrale, og passer like bra for både menn og kvinner.

Alt du trenger er en positiv innstilling og et smil 🙂

Har du noen fysiske plager, som f.eks. et vondt kne eller arm/skulder, tar du hensyn til dette og lar bare være å hoppe eller å løfte armen. Dette styrer du selv.

Hva skal jeg ha på/ ta med til en Bolly Active time?

Vi anbefaler treningstøy som er mykt og komfortabelt, slik at du kan bevege deg fritt. Vi anbefaler også treningssko med god demping (saltrening/zumba), eventuelt gymsko, men du kan også trene barfot. Velg det som passer best for deg.

Ta også med et stort håndkle og en vannflaske.

Bolly Active® ble grunnlagt av Maitri Patel (kunstnerisk leder av Bollywood Dance Studio), som har mer enn 12 års erfaring som koreograf, instruktør og utøvende artist. Hun har utdannelse fra Shaimak Davar’s Institute of Performing Arts, i Mumbai. Maitri utviklet konseptet for å passe for nybegynnere og mennesker som trenger å trene seg opp etter skader. Koreografiene er laget av sertifiserte, profesjonelle fitness instruktører og koreografer fra Bombay.

Bolly Active® ble lansert i Australia i 2016, og er nå i ferd med å spre seg over hele verden.

bollyactive.com