Slørvifter – en introduksjon

Lyst til å prøve slørvifter?

Å danse med vifter eller slørvifter er ikke en del av tradisjonell magedans, men det har eksistert i andre kulturer i århundrer. Viftedans oppsto i Kina så tidlig som på 1000-tallet, og har senere spredd seg til andre øst-asiatiske land, og etter hvert også til Europa. På 1500-tallet utviklet Flamenco dansen seg i Spania, hvor viftene blir brukt som en dramatisk effekt.

Magedans med slørvifter, med sin lange silkehale, er en fusion som har vært populær siden 1990-tallet. Siden dette er fusion-dans, er det ingen faste regler, og man kan blande inn elementer fra alle dansestiler. Slørviftene brukes på tilsvarende måte som når man danser med slør eller isis-vinger.

I løpet av disse 2 timene får du lære forskjellige bevegelser og måter å bruke slørviftene på. Vi setter også sammen korte kombinasjoner, slik at du får prøvd hvordan det er å danse med slørviftene.

Ta med slørvifter hvis du har. Vi har også noen par for utlån i studioet. Gi beskjed ved påmelding om du trenger å låne.

Passer for

Denne workshop’en passer for deg som aldri har prøvd slørvifter før, eller som bare har prøvd litt. Du bør beherske grunnbevegelsene i magedans.


Nivå
3
Ukedag
onsdag
Antall ganger
1
Tidspunkt
19:00 – 21:00
Periode
23. februar 2022 – 23. februar 2022
Instruktør
Linn Ottersen
Pris
kr 350,-