Hula-Hula introduksjonskurs

Nå har du sjansen til å lære deg grunnbevegelsene i den danseformen som danses på øyene i Stillehavet, populært kalt Hula-Hula.

Vi er glade og forventningsfulle over å få besøk av instruktør Siri Ydstie fra Oslo Magedansstudio, som skal gi oss en liten smakebit av denne eksotiske danseformen!

Hun vil gå gjennom noen grunnleggende bevegelser og sette de sammen til morsomme kombinasjoner, til en fengende polynesisk musikk. Dansen passer for alle damer uansett alder, form og kroppsfasong, og er fabelaktig trim med en deilig smak av sommer!

Workshopen er gratis for alle som går på terminkurs hos Orient Dansesenter!  😀
For alle andre er prisen kr 400.

Det er begrenset med plasser i studioet, så førstemann til mølla….!

Om instruktøren
Siri Ydstie har jobbet som profesjonell magedanserinne og instruktør de siste 17 årene og har før dette også erfaring som jazzdanser/instruktør og aerobics instruktør. Hun begynte å danse hula-hula for en rekke år siden, men tok sin instruktørutdannelse først i 2013. Hun har instruktørutdannelse både fra MAIKEA Group og fra TE TUAMARAMA int. School, samt studieopphold både på Tahiti og Hawai’i. Siri er leder og koreograf for dansegruppa VAIANAS som er kjent fra sin deltakelse i Norske Talenter.


Nivå
Åpent
Ukedag
lørdag
Antall ganger
1
Tidspunkt
15:00 – 17:00
Periode
6. oktober 2018 – 6. oktober 2018
Instruktør
Siri Ydstie
Pris
kr 400,-