Burlesque filmkveld!

Etter en hel dag med kurs er det tid for å roe litt ned, være sosiale og hygge oss sammen 🙂 I tråd med helgens tema, ser vi den romantiske musical-filmen Burlesque, med Cher og Christina Aguilera i hovedrollene!

Før vi starter filmen, serves det en smakfull varmrett med tilbehør. Ta med deg det du vil drikke til maten. Til dessert blir det deilige fristelser, som bl.a. jordbær dyppet i varm sjokolade …..Mmmmmmm! 😀

Om filmen

Ali (Christina Aguilera) er en småbyjente med en stor stemme som flykter fra fattigdom og en usikker fremtid for å følge sine drømmer i Los Angeles. Etter å ha snublet over “The Burlesque Lounge”, et majestetisk, men haltende teater som huser en inspirert musikal-revy, gir eieren og hovedrolleinnehaveren Tess (Cher) Ali jobb som cocktail-servitør. Burlesquens outrerte kostymer og vågale koreografi fengsler den unge jenta som sverger en dag å stå på scenen i teateret.

Uten å røpe for mye av handlingen, kan vi si at det blir både kjærlighet og drama i klassisk Hollywood-stil. Sang- og dansenumrene er flott koreografert, stilig filmet, har fengende musikk, sexy kostymer og er gjennomgående spektakulære!  Her er det mye lekkert å hvile øynene på!

Vi gleder oss!


Nivå
Åpent
Ukedag
lørdag
Antall ganger
1
Tidspunkt
19:00 – 23:00
Periode
4. mai 2019 – 4. mai 2019
Instruktør
Ingen
Pris
kr 200,-