Bollywood koreografi!

I forbindelse med lanseringen av våre Bolly Active treningstimer, arrangerer vi en workshop i Bollywood dans for nybegynnere, med Richa Chandra fra Indian Rhythms i Oslo!

Richa vil fortelle litt om forskjellen på Bollywood dans og tradisjonell indisk dans, og du vil også lære en enkel Bollywood koreografi med store bevegelser, til sangen Radhe Radhe/Satakli fra filmen Happy New Year!

Hva er Bollywood dans?

Betegnelsen ”Bollywood” er en kombinasjon av ordene Bombay (Mumbai) og Hollywood, og er en betegnelse på film, musikk og dans som produseres i Mumbai. Filmbyen produserer hundrevis av filmer årlig. En film har gjerne opptil fem eller seks lengre dansenumre, og koreografiene inneholder bevegelser som skal understreke og trekke tråder til innholdet i filmen og sangteksten.

Bollywood som dansestil, har utviklet seg fra tradisjonelle indiske folkedanser som f.eks Bhangra og klassiske indiske dansestiler som f.eks Bharatnatyam, Odissi og Kathak. I moderne Bollywood dans blandes dette med vestlige dansestiler, som jazz, hip-hop, med flere, til en fusion stil.

Om instruktøren

Richa Chandra er daglig leder og instruktør på Indian Rhythms i Oslo. Her holder hun kurs i Khatak, Bollywood og folkedans for både barn og voksne, i tillegg til å holde workshops rundt i landet. Hun har stått på scenen i over 30 år, og har stor pasjon for dans. Hun er også en etterspurt foredragsholder og coach.

Velkommen til å lære litt om Bollywood dans!

Etter workshopen er det lunchpause, og kl 14:45 – 15:45 kan du være med på en gratis prøvetime på Bolly Active Fitness! Dette er en treningstime til fengende Bollywood musikk! En unik blanding av indisk dans, fitness, styrketrening og yoga 🙂


Nivå
Åpent
Ukedag
lørdag
Antall ganger
1
Tidspunkt
12:00 – 14:00
Periode
24. august 2019 – 24. august 2019
Instruktør
Richa Chandra
Pris
kr 400,-