Skal du arrangere utdrikningslag?

Gavepose til brudenVi tilbyr flere morsomme minikurs for utdrikningslag! Denne typen kurs egner seg også godt til bursdagsfeiring, venninnetreff, eller teambuilding med jobben. Kursene holdes i vårt studio, hvor vi kan ta i mot opp til 15 – 17 personer.

Dansing i utdrikningslag er en morsom og flott aktivitet som aktiverer alle deltakerne. Det er hyggelig for bruden å gjøre noe morsomt sammen med sine venninner, og det pleier å bli mye latter på et slikt kurs.

Bruden/jubilanten får med seg en liten gave fra oss, som minne om arrangementet. Innholdet varierer ut fra hvilket kurs dere velger.

Vi har også koselige sittegrupper og en liten kjøkkenkrok, som dere kan benytte til å nyte medbrakt mat og drikke etter kurset, hvis dere ønsker det. Vi byr på gratis kaffe og te! Gi beskjed om vi skal sette av ekstra tid til dette.

Instruktør Linn OttersenMinikurs i magedans – 60 min

Dere får en innføring i noen grunnleggende magedansbevegelser, som vi setter sammen til enkle kombinasjoner, og til slutt har vi en liten dans. Alle får låne fargerike hofteskjerf med klirrende mynter, noe som setter en ekstra spiss på bevegelsene!

I brudens gave inngår det bl.a. et hofteskjerf.

Anbefalt antrekk: Mykt tøy, f.eks tights og topp/t-skjorte, sokker/barbeint. Kle gjerne bruden opp i magedansinspirert antrekk!

1 – 5 personer:        Pris kr 1000,-
6 – 17 personer:      Pris kr 1700,-

Burlesque gulMinikurs i Burlesque – 60 min

For de litt mer vågale kan Burlesque dance være spennende. Bli kjent med burlesquens verden med humor, sensualitet, flørting og moro! Her får dere tøyd grensene litt og kanskje utfordret komfortsonen, men klærne blir selvfølgelig på!

Dere lærer feminine, sensuelle bevegelser og en liten forførende koreografi med fjærboa! Dere får låne fjærboaer hos oss, og bruden får sin med seg hjem.

Anbefalt antrekk: Nettingstrømper, miniskjørt/hotpants, topp, sko med heler.

1 – 5 personer:         Pris kr 1000,-
6 – 17 personer:        Pris kr 1700,-

Jallabina trening i salJallabina – 75 min

Er du på jakt etter en fysisk aktivitet som virkelig får pulsen opp noen hakk og som samtidig er veldig gøy, så er Jallabina et veldig godt alternativ! Ingenting slår følelsen av å slippe seg løs til herlig musikk.

I Jallabina får dere prøve dere på forskjellige dansestiler fra Midtøsten, som bl.a magedans, Khaleegy, Saidi, Dabke og Maghreebi, men også Hip Hop!

Vi starter med en liten innføring i noen av bevegelsene, og deretter danser vi uten stopp i 30 min, før det er en kort pause. Etter pausen danser vi i 25 min til. 

Bruden får bl.a. et glitrende hofteskjerf!

Anbefalt antrekk: Treningstøy (tights og topp/t-skjorte) og sal-sko. Ta med vannflaske.

1-5 personer:          Pris kr 1000,-
6-15 personer:        Pris kr 1700,-

Magedans og Jallabina – 60 min

Vi kan også kombinere magedanskurs med Jallabina. Da starter vi med 30 min innføring i grunnleggende magedansbevegelser, deretter danser vi Jallabina uten stopp i 30 min.

Anbefalt antrekk: Treningstøy (tights og topp/t-skjorte) og sal-sko.

1-5 personer:        Pris kr 1000,-
6-15 personer:      Pris kr 1700,-

Kvinne som tar på sminkeSminkekurs – 2,5 timer

Makeup kurs i utdrikningslag eller bursdagsfeiring, er en flott aktivitet å gjøre før dere skal gjøre dere klare til å gå ut for å spise middag, eller på byen.

På sminkekurset går dere igjennom grunnleggende sminketeknikk, litt om produkter, generelle sminketips, samt fargevalg og trendtips. Vår instruktør Cecilie er utdannet makeup artist, og på kurset bruker hun bruden/ jubilanten som modell, mens resten av deltakerne sminker seg selv med egen sminke. Steg for steg, viser hun dere hvordan man bygger opp en flott festmakeup, komplett med falske øyenvipper.

Alle deltakerne får et sett falske øyenvipper, og bruden får en gavepakke med forskjellige produkter.

Ta med egen sminke.

1 – 5 personer:          Pris kr 1500,-
6  – 10 personer:       Pris kr 2500,-


Kontakt oss

Benytt skjemaet til høyre og send oss en forespørsel med ønsket dato og type kurs, så svarer vi så fort vi kan!