For deg som liker å danse, tilbyr vi morsomme, dansebaserte treningstimer i Jallabina Workout og Bolly Active!

Begge disse treningskonseptene ligner litt på Zumba, men i Jallabina er det danser fra Midtøsten til livlig arabisk musikk, og i Bolly Active er det indisk dans til populær indisk Bollywood musikk. Dette er trening du får energi og blir glad av! Les mer om Jallabina og Bolly Active nedenfor.

Kom gjerne på en gratis uforpliktende prøvetime!

Våren 2020 kjører vi 5 treningstimer i uka, så det blir enda lettere å finne en time som passer for deg!
Timeplanen ser du her. Gå til Kursoversikten for mer info om kursene, samt påmelding.

Går du glipp av en treningstime, kan du ta den igjen på en av de andre treningstimene, innenfor perioden du har betalt for. Bare kontakt instruktøren og hør om det er ledig plass 🙂

Jallabina Workout

Våren 2020 har vi Jallabina timer på tirsdager kl 19:30 og lørdager kl 12:00.

Damer som danser Jallabina med logo

Jallabina Workout er en 60 minutters danse-fitness time, inspirert av den livlige musikken og de forskjellige dansestilene fra Midtøsten. Her får du trent både kondisjon og styrke på en morsom måte! Så gøy at du ikke merker at du trener!

Timen starter med en oppvarming, og deretter danser vi uten stopp i 30 min, før det er en kort pause. I løpet av en time danser vi oss gjennom hele Midtøsten, og vi får prøvd oss på både maskuline og feminine dansestiler.

Passer for alle, ingen danseerfaring er nødvendig.

Mer informasjon om Jallabina finner du her

Bolly Active® – «The Happy Workout»

Våren 2020 har vi Bolly Active Fitness på onsdager kl 11:00 og torsdager kl 19:15.
Og Bolly Active Gold på mandager kl 18:00.

Treningsbilde med Bolly Active logo

Bolly Active® er en 60 minutters treningstime til fengende Bollywood musikk! En unik blanding av indisk dans, fitness, styrketrening og yoga.

Alle kan trene Bolly Active, uansett kjønn, alder og treningsnivå. Vi har timer tilpasset ulike treningsnivåer:

Bolly Active Gold er en lav-intensiv dansebasert time, med rolig til medium tempo. Koreografiene er enkle å følge, og gir deg en komplett treningsøkt med endring i pulsen. I denne timen kan vi også legge inn elementer fra Bolly Yoga, enkle yogastillinger som er egnet for nybegynnere. På slutten av timen er det rolige koreografier som gir deg god uttøying av hele kroppen.

Bolly Active Fitness er en høy-intensiv dansebasert trening for hele kroppen. Timen veksler mellom lav-intensive og høy-intensive koreografier, en intens intervalltrening som får deg til å svette! Det er også lagt inn styrketrening med vekter/stikker og øvelser på matte for mage/rygg. Du kan forbrenne mellom 500 – 800 kalorier pr. time.

Mer informasjon om Bolly Active finner du her.

Hva koster det?

Påmelding  Melder du deg på 1 time i uka hele semesteret, betaler du kun kr 100,- pr time! Da er du også sikret plass på alle timene! Vi sender deg faktura på epost, med betalingsfrist på 10 dager.

Rabatt – 15% rabatt hvis du kombinerer treningen med yoga eller et av våre dansekurs! 20% rabatt til heltidsstudenter, trygdede og minstepensjonister (gjelder kun påmelding – ikke klippekort eller drop-in).

Klippekort – 10 klipp koster kr 1250,- og er gyldig i 6 måneder. Meld deg på og skriv i meldingsfeltet at du ønsker klippekort. Vi sender deg faktura på epost, med betalingsfrist på 10 dager.

Drop-in – Kr 150 pr time, betales med kort før timen starter. Vi tar forbehold om at timene kan bli fulle, så kontakt instruktøren og hør om det er ledig plass.

Dans deg glad med oss!