The Happy Bollywood Workout!

Bolly Active® er en unik blanding av dans, fitness, styrketrening og yoga, alt i en time!


Bolly Active® – «The Happy Workout» er en 60 minutters treningstime til fengende Bollywood musikk! Timen veksler mellom lav- og høy-intensive dansefitness- og styrke sekvenser, som holder deg motivert, i bevegelse og får deg til å svette! Kjernen i Bolly Active konseptet er inspirasjonen fra musikk og dans fra Bollywood film industrien, som oppstod i India.

Enten du er en fersk nybegynner, eller en fitness freak, så er Bolly Active en morsom treningsopplevelse!

Bolly Active® består av 5 elementer

Bolly Fitness – Høy-intensiv dansebasert workout for hele kroppen.
Bolly Gold – Lav-intensive dansbevegelser for intervall trening.
Bolly Tone – Styrker kjerne-muskulatur, armer og bein med bl.a. vekter og strikker.
Bolly Zen – Tøying/stretching for å opparbeide styrke og fleksibilitet.
Bolly Yoga – Hatha & Ansikts yoga, med pusteøvelser og meditasjon.

En Bolly Active time består av 2 – 5 av disse elementene, med 1 – 3 sanger/koreografier innenfor hvert element. Innholdet i timene varierer, for å gjøre treningen mer interessant.

Hver koreografi består av 3 – 4 bevegelser. Instruktøren gjennomgår bevegelsene før hver koreografi, slik at det blir lettere for alle å henge med.

Deltakere kan forbrenne mellom 500 – 800 kalorier pr. time!

Bolly active treningsklasse.

Hvem kan trene Bolly Active?

Alle kan trene Bolly Active, uansett alder, treningsnivå eller bakgrunn! Du trenger ingen form for danse- eller fitness-erfaring. Koreografiene er kjønns-nøytrale, og passer like bra for både menn og kvinner.

Alt du trenger er en positiv innstilling og et smil 🙂

Har du noen fysiske plager, som f.eks. et vondt kne eller arm/skulder, tar du hensyn til dette og lar bare være å hoppe eller å løfte armen. Dette styrer du selv.

Hva skal jeg ha på/ ta med til en Bolly Active time?

Vi anbefaler treningstøy som er mykt og komfortabelt, slik at du kan bevege deg fritt. Vi anbefaler også treningssko med god demping (saltrening/zumba), eventuelt gymsko, men du kan også trene barfot. Velg det som passer best for deg.

Ta også med et stort håndkle og en vannflaske.

Prøv en time Bolly Active!

Høsten 2019 har vi satt opp Bolly Active timer på tirsdager kl 11:00 – 12:00 og torsdager kl 18:45 – 19:45 (Kun 1 ledig plass! Men det er som regel mulighet for drop-in, da ikke alle kan komme hver gang).

Vi har også satt opp timer noen lørdager utover høsten, se workshops, eller følg med på Facebpok siden vår!

Hva koster det?

Drop-in timer koster kr. 150 pr time, betales med kort før timen starter. Går du på et av våre dansekurs, eller på Jallabina, betaler du kun kr 100,-!
Vi tar forbehold om at timene kan bli fulle, så kontakt instruktøren og hør om det er ledig plass.

Påmelding – Melder du deg på alle timene fram til jul, betaler du kun kr. 100 pr time! Da er du også sikret plass alle timene! Vi sender deg faktura på epost, med betalingsfrist på 10 dager.

Klippekort med 10 klipp koster kr 1250, og er gyldig i 6 måneder. Meld deg på og skriv i meldingsfeltet at du ønsker klippekort. Vi sender deg faktura på epost, med betalingsfrist på 10 dager.

Store rabatter hvis du ønsker å delta på flere treningstimer i uken , eller kombinere med ett av våre dansekurs! Se Prisoversikt for flere kurs samtidig. Send påmelding og kryss av på de timene du vil gå på. Samlet rabattpris vil stå på fakturaen.

Studenter og pensjonister får 20 % rabatt ved påmelding (ikke klippekort eller drop-in).

Bolly Active® ble grunnlagt av Maitri Patel (kunstnerisk leder av Bollywood Dance Studio), som har mer enn 12 års erfaring som koreograf, instruktør og utøvende artist. Hun har utdannelse fra Shaimak Davar’s Institute of Performing Arts, i Mumbai. Maitri utviklet konseptet for å passe for nybegynnere og mennesker som trenger å trene seg opp etter skader. Koreografiene er laget av sertifiserte, profesjonelle fitness instruktører og koreografer fra Bombay.

Bolly Active® ble lansert i Australia i 2016, og er nå i ferd med å spre seg over hele verden.

www.bollyactive.com